Puppy’s in de trimsalon


Eerder dan u denkt is uw puppy al toe aan een bezoekje aan de trimsalon. Vanaf de leeftijd van circa 12 weken (als uw pup de inentingen heeft gehad) kan ik uw puppy al een puppytrim geven. Bij de eerste keer dat u langs komt kan de pup rustig aan de indrukken van de trimsalon wennen. Wacht dus geen half jaar voordat u met uw hond langskomt. Het is beter uw puppy al op jongere leeftijd gewend te laten raken aan de trimtafel en aan de verzorging van zijn vacht. Zo leert hij de trimbehandelingen accepteren, wat hem stress voor later kan besparen.

Tijdens het eerste bezoek mag de pup op de trimtafel en krijgt hij een borstelbeurt. Ook worden de nageltjes geknipt als dat nodig is. Naar wens, kan de hond voor de eerste keer in bad en vervolgens geföhnd worden. Natuurlijk gebeurt dit alleen in overleg met u. Na afloop krijgt hij wat lekkers zodat de eerste keer op de trimtafel een fijne herinnering bij hem achterlaat. De kosten bedragen € 10,00. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eerste echte trimbeurt van uw puppy.

Tot slot maar zeker niet onbelangrijk is het feit dat uw hond bij mij in zeer goede en liefdevolle handen is. Het is voor mij en zeker voor uw hond erg belangrijk dat hij zich op zijn gemak voelt en graag weer terug wil komen. Het honden trimmen is een vak dat bij mij uit liefde voor honden is geboren. Deze liefde is verder aangevuld door een ruime kennis uit de praktijk en daarnaast de benodigde vakopleidingen.
 

Beautiful Dogs

Arina Jonkers
Hondentrimster

Hoogveldweg 2
5315 AG Kerkwijk

T: 06 - 488 109 11
E: info@beautifuldogs.nl

Kvk: 53706013

Afspraak maken

 

 

Copyright © Beautiful Dogs. All rights reserved. Algemene voorwaarden. Powered by sLaunch.nl